Noutăți Caruso
Creveti tempura
Am introdus in noul meniu acesti creveti pentru ca am fost cuceriti de gustul ce tempura il genereaza. Dulceata crevetilor Black Tiger este amplificata de crusta si aromele marine evidentiate de catre sosul discret. Am ales un sos mai putin pregnant decat traditional se face pentru ca gustul crevetilor sa nu fie eclipsat. Combinatia insa este una ce aduce acel gust nedefinit dar care are un nume: umami!
Inapoi
28/02/2016
Originea europeana a acestui preparat se pierde in timp, undeva in secolul 16, cand misionari iezuiti au influentat gastronomia nipona cu preparate prin prajire langa care se oferea un sos. Am introdus in noul meniu acesti creveti pentru ca am fost cuceriti de gustul ce tempura il genereaza. Dulceata crevetilor Black Tiger este amplificata de crusta si aromele marine evidentiate de catre sosul discret. Am ales un sos mai putin pregnant decat traditional se face pentru ca gustul crevetilor sa nu fie eclipsat. Combinatia insa este una ce aduce acel gust nedefinit dar care are un nume: umami!
Inapoi