MENIU
G U S T Ă R I Ş I S A L A T E
Guancamole
100 g: 35 RON
Salată cu ton tataki
200 g: 65 RON
Salată Caruso
(Mere și țelină remoulade, mix de salate, avocado, roșioare la cuptor cu mirodenii)
200 g: 35 RON
Asortiment de canapé
(Canapé cu brânză de capră și chutney, somon și icre roșii, parfait de ficat și bacon crocant, ton și ardei iute)
150 g: 32 RON
Somon marinat
(Somon gravlax, boabe de piper roz, cremă de brânză cu verdeață, mix de salate verzi)
200 g: 34 RON
Creveți
(Somon marinat, creveți, piure de legume și vinegrete)
30/100 g: 63 RON
MENIU
G U S T Ă R I
Yellowfin
(Escabeche de ton Yellowfin, ierburi și salate)
150 g: 85 RON
Carpaccio de vită
(Gorgonzola picantă, nuci, frunze și ulei de măsline din prima presă)
150 g: 61 RON
Carpaccio de pește marin
(Ardei iute, oregano și ulei de măsline)
100 g: 44 RON
Salată de caracatiță cu cartofi dulci și ulei de măsline
100/50 g: 59 RON
Tartar de somon și ton cu avocado
(Somon, ton, avocado, icre de somon, ardei iute)
150 g: 58 RON
Cacao Foie Gras
(Chutney, piure de fructe și brioșă)
80 g: 58 RON
MENIU
S U P E & C R È M E
Supă cremă de roşioare coapte cu mozzarela și busuioc
350 ml: 19 RON
Supă de ceapă franţuzească
350 ml: 22 RON
Supă de scoici New England
350 ml: 49 RON
Supă cremă de Zbârciogi
350 ml: 54 RON
Bering Soupe
350 ml/ 30 g: 42 RON
MENIU
F E L D E B A Z Ă
Cocoș Pitic
(Rulou de pui, sos de friptură, legume și ciuperci de padure la cuptor)
150/150 g: 55 RON
Prepeliță la cuptor
(Balotină din prepeliță dezosată, curmale, nuci, terină de cartofi cu spanac și piept de porc)
200 g: 68 RON
Piept de rață
(Ciuperci de pădure murate sote, terină de cartofi cu parmesan și piept de porc, sos, semințe de dovleac si arahide prajite)
150/150 g: 62 RON
Pulpă de gâscă confit
(cu varză roșie)
150/150 g: 59 RON
Foie gras cu mere caramelizate
120/100 g: 65 RON
MENIU
F E L D E B A Z A
Hamburger
(Antricot de vită tocat, cartofi, chutney)
150/150 g: 58 RON
Momițe
(Spumă de păstârnac, spanac frunze în abur și ulei de curry)
150/100 g: 67 RON
Piept de porc by Caruso
(Spanac, creveți, terină de cartofi cu parmesan, sos de friptură)
120/50/100 g: 60 RON
French pork
(Cotlet de porc, cartofi cu spanac și piept de porc, ciuperci de pădure, sos)
180/150 g: 68 RON
Rasol de vițel
(Terină de cartofi cu spanac și burtă de porc)
150/100 g: 68 RON
Wagyu
(ocazional vă oferim antricot Wagyu și mușchi Wagyu. Pentru detalii suplimentare vă rugăm întrebați ospătarul.)
MENIU
C A R N E D E P O R C Ş I V I T Ă
File de vânat
(Mușchi de cerb, rădăcinoase la cuptor, piure de păstârnac)
150/100 g: 118 RON
Antricot de vită Black Angus
(Sos Béarnaise, cartofi gratinați cu ardei copți și creveți)
250/150 g: 130 RON
Mușchi de vită
(Cartofi gratinați cu spanac și creveți)
160/150 g: 130 RON
Vrabioară de vită Black Angus
(Ceapă caramelizată, sos, salată de pătrunjel, legume sote)
250/150 g: 130 RON
Cotlet de berbecuț
(Piure de mazăre, sos, terină de cartofi cu pancetta și parmesan)
150/150 g: 110 RON
MENIU
P E Ş T E Ş I F R U C T E D E M A R E
Tocana provensálă de pește
(Bouillabaisse cu rouille)
250 g: 75 RON
File de biban de mare by Caruso
(File de biban la cuptor, cartofi gratinați cu spanac și creveți)
150/200 g: 79 RON
Platou cu fructe de mare
(Cartofi dulci și fenel)
250/150g g: 110 RON
Dream Sea bream
(Dorada la cuptor, fenel, morcovi sote)
150/150 g: 68 RON
Cod de Marea Nordului
(Cod, sos asiatic, orez)
150/150 g: 70 RON
Somon Samphire
(Somon la cuptor, carne de midii, coral de mare și mazăre păstăi)
150/150 g: 70 RON
MENIU
P E Ş T E Ş I F R U C T E D E M A R E
File de somon
(Somon, mazăre cu sos de smântână și chorizo)
150/150 g: 68 RON
Red mullet
(File de barbun, tagliatelle din dovlecel, roșii uscate, pesto din busuioc)
150/150 g: 68 RON
Cod Negru
(Ocazional vă oferim file din Cod Negru. Pentru detalii suplimentare vă rugăm întrebați ospătarul.)
P A S T E
Crispy ravioli
(Ravioli umpluți cu creveți și somon)
200 g: 58 RON
Tortellini cu confit de rață
(Tortellini roșii cu sos de unt, roșii concase și ierburi)
200 g: 62 RON
C O L Ț U L V E G E T A R I A N
Mămăligă cu ciuperci la cuptor
200 g: 44 RON
Orez cu pere și brânzeturi aromate
(Acest risotto este aromat cu un vin tânăr Sangiovese)
200 g: 45 RON
MENIU
D E S E R T
Înghețata casei
100 g: 22 RON
Opera
100 g: 28 RON
Torres strait
100 g: 32 RON
Tarta delice
100 g: 28 RON
Tartlette banoffee
100 g: 20 RON
Desert Caruso Raw Vegan by NicoFota
80 g: 35 RON
MENIU
G O U R M E T
Meniu Gourmet
435 RON
Somon confit
50 g
Canapé cu caviar de somon
50 g
Pot au Feu de Foie gras de Canard
40/100 g
File de biban cu sparanghel, creveți și sos de caviar de somon
100 g
File de cerb cu foie gras și sos de fructe de pădure
100 g
Variațiuni pe tema ciocolată și fructe
100 g
*Persoanele care au alergii la anumite preparate sau restricții alimentare vă rugăm să informați ospătarul.