Noutăți Caruso
Piept de raţă, pară fiartă în șampanie cumirodenii, piure de cartofi, sos Porto
Inapoi
04/04/2016
Sunetul pietrei de ascutit ce slefuieste lama cutitului e ca un semnal de mobilizare in bucatarie. Cuptorul se incinge, timp in care bucatarul da forma pieptului de rata, o asezoneaza, iar restul echipei deja lucreaza la piureul de cartofi, pregateste reductiile si fierbe suculenta para Williams in aburi de sampanie. Pentru ca cineva a comandat piept de rata si coordonarea echipei e vitala la acest preparat a carui temperatura de servire este determinanta, culoarea si suculenta carnii depinzand in totalitate de timpii de preparare si de odihna ai fripturii. E un produs rafinat iar textura crocanta a pielii, suculenta carnii mediu facuta si culorile din farfurie va vor cuceri. Intreaga echipa pune acel ingredient magic si anume pune suflet. Pentru ca e un preparat devenit emblematic pentru Restaurant Caruso si fiecare particica din acesta trebuie sa iasa impecabil, rezultatul muncii de echipa fiind incununat de platourile ce mereu se intorc goale. Si asta pentru echipa din bucatarie inseamna mereu un moment de sarbatoare! www.restaurantcaruso.ro #restaurantcaruso #finediningInapoi