Noutăți Caruso
La Colombe
Porumbelul este un etalon in meniurile haute cuisine, fiind preferat de foarte multi gurmanzi pentru carnea rosie, ferma si suculenta a pieptului de porumbel. Noi il facem la sous vide. Cum altfel?
Pulpele confit si parfaitul din ficat si organe sunt abordari diferite ce sunt aduse pentru a starni curiozitatea gurmandului, de a-i oferi acestuia texturi si gusturi care sa fie in acord cu dorinta de varietate. Monotonia nu are ce cauta pe farfuria unui gurmand. Noi stim acest lucru; monotonia este in antiteza cu preparatele noastre.#restaurantcaruso #finediningwww.restaurantcaruso.ro
Inapoi
03/06/2016
O trasatura specifica a unui gurmand veritabil este aceea ca mananca si cand nu ii este foame. O face pentru a simti gusturile fara sa fie grabit de dorinta de satietate. Pentru ca atunci fiecare aroma este detectata la un nivel diferit.Porumbelul este un etalon in meniurile haute cuisine, fiind preferat de foarte multi gurmanzi pentru carnea rosie, ferma si suculenta a pieptului de porumbel. Noi il facem la sous vide. Cum altfel?
Pulpele confit si parfaitul din ficat si organe sunt abordari diferite ce sunt aduse pentru a starni curiozitatea gurmandului, de a-i oferi acestuia texturi si gusturi care sa fie in acord cu dorinta de varietate. Monotonia nu are ce cauta pe farfuria unui gurmand. Noi stim acest lucru; monotonia este in antiteza cu preparatele noastre.#restaurantcaruso #finediningwww.restaurantcaruso.ro
Inapoi