Noutăți Caruso
File de Biban acompaniat de orez cu nero diseppia, sparanghel și sos olandez
Inapoi
07/05/2016
O vizita la restaurant trebuie sa fie o experienta pe mai multe planuri senzoriale, texturile, gusturile si culorile de pe platouri fiind actorii unei scene ce trebuie sa fie memorabila si care sa fie greu de redat in alta parte. O fata de masa alba pe care se asaza farfuria trebuie sa devina subit o scena in acel moment si preparatul sa isi spuna povestea, de la introducere si intriga, pana la final. Acesta ar trebui sa fie firul povestii unei vizite intr-un restaurant si daca e sa va recomandam ceva ce isi lasa amprenta cu adevarat, atunci e bibanul nostru de mare. Preparat in aburi si cu un orez spectaculos, negru si intens aromat. Cu sparanghel si sos olandez. E un spectacol in sine si simpla aparitie. Insa gustul si celelalte elemente vin mereu sa deschida cate o noua intriga in poveste. Deznodamantul e mereu acelasi, ca in filmele americane.#restaurantcaruso #finedining www.restaurantcaruso.roInapoi