Noutăți Caruso
Pulpa de Iepure
("Jager", "Cacciatore" sau "Chasseur")... trei nume sub care poate fi intalnit, in Germania, Italia si Franta, sosul vanatoresc. Evident, reteta difera usor de la tara la tara. La italieni, sosul contine rosii, ceapa, ciuperci si, eventual, ardei gras, toate fierte inabusit. In general, Cacciatore acompaniaza carnea de iepure. La francezi, Chasseur include supa de vita, vin alb si asa-numitul sos spaniol (un sos brun avand ca fond carne de vita, legume si roux), si merge cu vanat, dar si cu pui. Varianta nemteasca, pe care am preferat-o noi, contine vin alb sec fara sos spaniol.
Va asteptam cu drag!
Inapoi
12/07/2014
Lapin chasseur - Pulpa de Iepure ("Jager", "Cacciatore" sau "Chasseur")... trei nume sub care poate fi intalnit, in Germania, Italia si Franta, sosul vanatoresc. Evident, reteta difera usor de la tara la tara. La italieni, sosul contine rosii, ceapa, ciuperci si, eventual, ardei gras, toate fierte inabusit. In general, Cacciatore acompaniaza carnea de iepure. La francezi, Chasseur include supa de vita, vin alb si asa-numitul sos spaniol (un sos brun avand ca fond carne de vita, legume si roux), si merge cu vanat, dar si cu pui. Varianta nemteasca, pe care am preferat-o noi, contine vin alb sec fara sos spaniol.
Va asteptam cu drag!
Inapoi